This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

GRATIS PRØVETRÆNING I ALLE VORES KLUBBER

KMDK

KRAV MAGA DANMARK (KMDK) SAMLER DANSKE KRAV MAGA SKOLER FOR AT SIKRE DEN HØJESTE STANDARD I UNDERVISNING OG TRÆNING OG ER I DAG DEN STØRSTE ORGANISATION I DANMARK, MED FLEST SKOLER, FLEST INSTRUKTØRER OG FLEST ELEVER.

KMDK er stiftet af de højest graduerede, mest erfarne og bedst uddannede Krav Maga instruktører i Danmark. Alle KMDKs topinstrutørerer er uddannet den i Israelske Krav Maga organisation IKMF der blev stiftet af Krav Maga grundlægger, Imi Lichtenfeld og de har alle lang erfaring fra andre internationale Krav Maga organisationer som KMG og IKM. De har mange specialiserede Krav Maga uddannelser bag sig, som f.eks. militær, politi, personbeskyttelse, ligesom de har mange års erfaring fra kampsport som BJJ, MMA, Karate, boksning og Muay Thai. Udover den fysiske del af selvforsvar og kamp har de en stor viden og erfaring i taktiske, psykologiske og erhvervsmæssige faktorer.

Formålet med at organisere danske Krav Maga skoler i KMDK er at sikre den absolut bedste træning og undervisning baseret på den nyeste viden om selvforsvar, sikkerhed, kamp, psykologi og teknik. Dette gøres igennem det mest moderne og effektive Krav Maga pensum i nogen organisation i verden og konstant træning og udvikling af alle organisationens instruktører. Vores Krav Maga er et komplet system baseret på experters erfaring og den nyeste viden - altid testet i praksis og altid i udvikling. 

Kurv

No more products available for purchase

Din kurv er tom